Voorbereidingen voor Challenge The Championship

Hier een korte update van mijn kant. Op dit moment zit ik in Bratislava, Slowakije. Zaterdag start ik een van mijn twee belangrijkste races van dit seizoen: Challenge The Championship. Deze halve triathlon begint met 1,9 kilometer zwemmen in de Donau, gevolgd door 90 kilometer fietsen rondom Šamorín met ten slotte een halve marathon (21,1 kilometer). Vorige week donderdag heb ik bij Athlete Sports World een fietskoffer gehuurd en ben ik met mijn fiets hierheen gevlogen. De afgelopen week heb ik mijn laatste trainingen volbracht, vanochtend test gezwommen in de Donau, en morgen nog een paar korte sprintjes om de benen los te maken. Ik voel me sterk en heb er veel zin in!

Drie weken geleden is ook mijn nieuwe tri-suit binnengekomen. Zaterdag wordt dus voor dit suit de vuurdoop! Het zit goed dus ook hier heb ik vertrouwen in.

Zaterdag zal er op de website van The Championship een live-stream met videobeelden en live updates beschikbaar zijn. Ik start om 10:00 uur.

De weersvoorspelling is goed, met veel zon en een temperatuur van circa 29 graden. Ik zal jullie laten weten hoe het gegaan is.

Tot snel!
Hessel Dreteler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *